Rybę w panierce robiłam już nie raz, ale tym razem w panierce z bułki tartej z dodatkami.Polecam zrobić większą ilość takiej bułki i mieć zawsze pod ręką do schabowych, albo tak jak u mnie nawet do ryby.Polecam serdecznie i koniecznie zajrzyjcie do Gastrofilki, bo tam są fajne pomysły nie tylko na taką panierkę ale na szybkie i smaczne potrawy,a także jest już dostępny kurs - Obiadowa Królowa Kuchni.Z tym kursem korzystasz TYLKO z 60 produktów [ np.sól, cukier, mąka, olej, ryż, makaron ], a kombinacji potraw z tych produktów jest mnóstwo.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhZhDRVHtYqOaAHV26uA252o_1hE9XPaoCw7JwXJK1n4BQTFaYCBF2inDllQC_sAnshAjcILIwyjP9ML4CxiH3ze9lPujSPx5jLi_BmZGOD1ZoUzGygcdfazBtesMeybSdG8FnpAUqC2By7/s640/87418702_238600353833796_1136424432143695872_nnn.jpg)
- filety z dowolnej ryby
- mleko
- sok z cytryny
- sól,pieprz
- mąka
- jajka
- bułka tarta
- 400 - 500 g bułki tartej
- 2 łyżki soli
- 1 łyżka pieprzu
- 1 czubata łyżka suszonego czosnku
- 2 czubate łyżki pietruszki suszonej
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhZhDRVHtYqOaAHV26uA252o_1hE9XPaoCw7JwXJK1n4BQTFaYCBF2inDllQC_sAnshAjcILIwyjP9ML4CxiH3ze9lPujSPx5jLi_BmZGOD1ZoUzGygcdfazBtesMeybSdG8FnpAUqC2By7/s640/87418702_238600353833796_1136424432143695872_nnn.jpg)
Dobry obiadek.
OdpowiedzUsuńJak byłem mały to u mnie zawsze w domu tak wyglądał piątkowy obiad :) Sam już dawno ryby nie jadłem i narobiłem sobie chęci.
OdpowiedzUsuń