![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEilvl4DicdmCHNtCCnJfdAIiO1Di1sfEbsyeEg7yekVCyy7GfTJivjjM_k-Kngix3BNwYuoBh5WxhcSYnD3OYUPsASXtDV4FhSUjw62H-yKxPlojheFYI6qa8yY5JItm_6M5QY7GJxajWE-/s640/90844595_259494418411056_4331929385117417472_n.jpg)
- 500 g kapusty białej
- 3 marchewki
- 1 cebula
- 2 łyżki cukru pudru
- 0,5 łyżeczki soli
- szczypta pieprzu
- 3 łyżki majonezu gęstego
- 6 łyżek mleka
- 1,5 łyżki octu jabłkowego
- 2 płaskie łyżki soku z cytryny
Cukier puder, sól, pieprz, majonez, mleko, ocet jabłkowy i sok z cytryny przełożyć do naczynia thermomiksa - 5 sek. obr. 2, następnie przelać do pojemnika.Do naczynia włożyć pokrojoną kapustę, marchew i cebulę - rozdrobnić 20 sek. obr. 4, następnie dodać wcześniej przygotowany dip i wymieszać 20 sek/obroty wsteczne 2.]
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEilvl4DicdmCHNtCCnJfdAIiO1Di1sfEbsyeEg7yekVCyy7GfTJivjjM_k-Kngix3BNwYuoBh5WxhcSYnD3OYUPsASXtDV4FhSUjw62H-yKxPlojheFYI6qa8yY5JItm_6M5QY7GJxajWE-/s640/90844595_259494418411056_4331929385117417472_n.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhBwvg68OYPiuAcHksdI51Cd7RL5SkH29wZ2mqQ9PFkfGY5spN1mIs79T8g4VyN0PIj2ilretLkO-piSuMwt2sYC5kQ7zZnNaAet3t2Jd79gaPwF_nbOfxLvEj578JMLSAS87Wv3O92MzGn/s640/91549184_259542305072934_924259434337665024_n.jpg)
Moja ulubiona surówka!
OdpowiedzUsuń