Parówki w panierce

Czasem brak pomysłu na kolację lub śniadanie,ale czasem można pozwolić sobie na parówki u mnie akurat berlinki z papryką, które zrobiłam tak jak schabowy, czyli namoczyłam w jajku , obtoczyłam w bułce tartej i usmażyłam.Prosto, szybko i smacznie.
  • parówki -berlinki Morliny
  • jajka
  • sól, pieprz
  • bułka tarta

Z parówek zdjąć osłonkę, przekroić na połowę.Obtoczyć w jajku  [roztrzepanym razem z przyprawami],a następnie w bułce tartej.Smażyć na rumiano z każdej strony.

Kiełbasy Morlińskie sprawdzą się w kuchni

Komentarze

Prześlij komentarz

Dziękuję za odwiedziny i komentarz... Pozdrawiam i zapraszam ponownie.....
Zrobiłaś/eś jakieś danie z przepisu z mojego bloga ? Zrób zdjęcie i przyślij do mnie..a umieszczę je w galerii.