Jajecznica z kalerosse


Jajecznica z dodatkiem pysznego warzywka -kalerosse..
  • kalerosse
  • parówki
  • jajka
  • sól,pieprz
  • masło do smażenia
Kalerosse opłukać, osuszyć .Przekroić na pół, przełożyć na patelnię z roztopionym masłem, dodać także pokrojone parówki i chwilkę razem przesmażyć.Jajka roztrzepać z solą i pieprzem, wlać na patelnię. Smażyć -mieszając , aż jajka się zetną.

Komentarze

  1. Jeżeli tak, jak mówią źródła, kalerosse ma dwa razy więcej witaminy B6 niż inne warzywa, to jest to obiecujące!:)

    OdpowiedzUsuń

Prześlij komentarz

Dziękuję za odwiedziny i komentarz... Pozdrawiam i zapraszam ponownie.....
Zrobiłaś/eś jakieś danie z przepisu z mojego bloga ? Zrób zdjęcie i przyślij do mnie..a umieszczę je w galerii.