Fasolka szparagowa z parówką i pomidorkami

Kolejna szybka potrawka z fasolką szparagową.
  • 30 dkg fasolki szparagowej
  • 2-3 parówki
  • 1 cebula
  • kilka pomidorków koktajlowych
  • sól, pieprz
  • koperek
Fasolkę umyć, oczyścić, pokroić na kawałki i ugotować na półmiękko w osolonej wodzie, odcedzić. Posiekaną cebulę zeszklić,dodać pokrojone na plasterki parówki, podsmażyć. Następnie dodać fasolkę, wymieszać i jeszcze chwilę podsmażyć. Pod koniec wsypać pokrojone na kawałki pomidorki, koperek, wymieszać, przyprawić do smaku solą i pieprzem.

Pora na pomidora!

Komentarze

Prześlij komentarz

Dziękuję za odwiedziny i komentarz... Pozdrawiam i zapraszam ponownie.....
Zrobiłaś/eś jakieś danie z przepisu z mojego bloga ? Zrób zdjęcie i przyślij do mnie..a umieszczę je w galerii.