Kiełbaski z pieczarkami w sosie ketchupowym

Coś szybkiego do zrobienia i smacznego do zjedzenia..
  • kilka parówek
  • 1 cebula
  • 50 pieczarek
  • 2-3 łyżki ketchupu Kielecki
  • sól, pieprz
Cebulę pokroić i zeszklić, dodać pokrojone pieczarki i razem smażyć kilka minut.Dodać ketchup, doprawić do smaku.Pod koniec dodać parówki [obrane i pokrojone na 3 kawałki, z każdej strony naciąć na krzyż].Parówki podczas smażenia rozchylą nacięte końcówki.

Komentarze

Prześlij komentarz

Dziękuję za odwiedziny i komentarz... Pozdrawiam i zapraszam ponownie.....
Zrobiłaś/eś jakieś danie z przepisu z mojego bloga ? Zrób zdjęcie i przyślij do mnie..a umieszczę je w galerii.