Schabowy drobiowy

Szybko i smacznie. 
Pierś pokroić w plastry, lekko rozbić.Jajka roztrzepać z przyprawami i odrobiną majonezu.Plastry maczać w  jajkach, następnie w bułce tartej i smażyć z każdej strony.

Komentarze

  1. Kurczakowe kotlety :) Jak najbardziej jestem za. Sycące, w chrupiącej panierce. Polecają się na obiad. Ostatnio jadam je rzadziej, ale kiedyś często gościły na moim stole. Dobre do wielu dodatków. :) Megly (megly.pl)

    OdpowiedzUsuń
  2. Już chyba wiem, co dziś u mnie pojawi się na obiad.. :D Hm, ja do jajek nigdy nie dodawałam majonezu, ale może warto wypróbować taką wersję :)

    OdpowiedzUsuń

Prześlij komentarz

Dziękuję za odwiedziny i komentarz... Pozdrawiam i zapraszam ponownie.....
Zrobiłaś/eś jakieś danie z przepisu z mojego bloga ? Zrób zdjęcie i przyślij do mnie..a umieszczę je w galerii.