Ta potrawa była dawno temu...znów nie mam kiedy nadrobić zaległości z przepisami...Wolnowar to super urządzenie..zwłaszcza dla takich osób jak ja...zapracowanych i nie mających czasu stać przy garach...Wkładamy wszystkie składniki do misy wolnowaru, zamykamy , ustawiamy ..i np.idziemy do pracy...a obiad gotuje się sam..Taką potrawę można zrobić również w garnku lub w piekarniku..
- 1 kg karkówki
- 0,80 kg pieczarek
- 4 cebule
- 2 łyżki koncentratu pomidorowego
- 2 łyżki ketchupu
- około 2 szkl.wody
- sól, pieprz
- listek, ziele
- majeranek
Pierwsze słyszę o wolnowarze i powiem szczerze, ze zainteresowałaś mnie nim. A bitki wyglądają mega smacznie :)
OdpowiedzUsuńDziękuję bardzo..wolnowar świetna sprawa..mam wiecej takich wpisów z wlnowaru..
Usuńhttp://mojekucharzenie-bozena-1968.blogspot.com/search/label/Dania%20z%20wolnowaru
Wyśmienite :)
OdpowiedzUsuń