Prosty obiadek..wystarczy wszystko przygotować, włożyć do wolnowaru, ustawić wolnowar i..np.iść na spacer lub do pracy...a obiad sam się gotuje..Wolnowar to naprawdę super pomysł,,ja używam dość często..kilka przepisów już na blogu jest [ klik], kilka czeka w kolejce na opisanie..
- 1 mała kapusta pekińska
- 70 dag mielonego mięsa
- 1 cebula
- 10 dkg ryżu
- 2 jajka
- pomidory suszone Piątnica
- bułka tarta
- sól i pieprz , wegeta, majeranek
- 1/2 przecieru pomidorowego
- woda
- 1 kostka rosołowa
- 1 łyżka mąki
- 1 łyżka śmietany
Pysznosci....mogę przyjśc na taki obiadzik ?
OdpowiedzUsuńpolecam,robiłam i są przesmaczne ,nawet lepsze niż tradycyjne gołąbki,z tej porcji wychodzi kilkanaście sztuk,
OdpowiedzUsuńFajnie, ale jak ustawić wolnowar ?
OdpowiedzUsuńHigh 3-4 godziny
Usuńalbo
Low ok. 6-7 godzin
kapusta biala bedzie bo niemam pekinki
OdpowiedzUsuńMoże być i biała.
Usuń