Gulasz z wolnowaru



Gulasz z wolnowaru...prosto i bez zaglądania w garnki, mieszania i bez obawy , że coś wykipi lub się przypali..

Mięso pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni .Przełożyć do wolnowaru , dodać cebulę,czosnek, marchewkę , przyprawy.Dolać bulion lub wodę i włączyć wolnowar. Gotować 4-5 godzin na poziomie "2" lub 7-8 godzin na poziomie "1".Pod koniec gotowania można dodać troszkę śmietany.






Komentarze

  1. Smakowicie wygląda. Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  2. Świetnie wygląda! :) Z pewnością wypróbuje u siebie

    I również zapraszam na mojego bloga: http://passionatanyprice.blogspot.com/ :)

    OdpowiedzUsuń
  3. wygląda ciekawie. Jutro się skuszę :-)

    OdpowiedzUsuń

Prześlij komentarz

Dziękuję za odwiedziny i komentarz... Pozdrawiam i zapraszam ponownie.....
Zrobiłaś/eś jakieś danie z przepisu z mojego bloga ? Zrób zdjęcie i przyślij do mnie..a umieszczę je w galerii.