Mięso pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni .Przełożyć do wolnowaru , dodać cebulę,czosnek, marchewkę , przyprawy.Dolać bulion lub wodę i włączyć wolnowar. Gotować 4-5 godzin na poziomie "2" lub 7-8 godzin na poziomie "1".Pod koniec gotowania można dodać troszkę śmietany.
Dziękuję za odwiedziny i komentarz... Pozdrawiam i zapraszam ponownie..... Zrobiłaś/eś jakieś danie z przepisu z mojego bloga ? Zrób zdjęcie i przyślij do mnie..a umieszczę je w galerii.
Smakowicie wygląda. Pozdrawiam
OdpowiedzUsuńŚwietnie wygląda! :) Z pewnością wypróbuje u siebie
OdpowiedzUsuńI również zapraszam na mojego bloga: http://passionatanyprice.blogspot.com/ :)
wygląda ciekawie. Jutro się skuszę :-)
OdpowiedzUsuńWygląda smakowicie, a i przepis jest banalnie prosty. Właśnie czegoś takiego szukałem! :)
OdpowiedzUsuń