- czekolada [najlepiej gorzka]
- sos karmelowy
Roztopioną czekoladą [ w kąpieli wodnej] wysmarować ścianki silikonowych foremek i wstawić do lodówki. Po zastygnięciu czynność powtórzyć. Czekoladowe korpusy wypełnić sosem karmelowym, zostawiając ok. 1mm u góry i zalać resztą czekolady. Ponownie wstawić do lodówki.
sama rozkosz!!!
OdpowiedzUsuńDokładnie...sama rozkosz...
Usuńale pyszny pomysł:)
OdpowiedzUsuńDziękuję..
UsuńCudowne! Uwielbiam czekoladki! Jeszcze ten sos karmelowy, pycha! :)
OdpowiedzUsuńDziękuję..Ten sos jest pyszny i bez czekolady ..to fakt..
UsuńTo wylewające się nadzienie zdecydowanie działa na wyobraźnię...
OdpowiedzUsuńOj tak...polecam je zrobić..
Usuń