Czekoladki z sosem karmelowym

Pyszne czekoladki nadziewane pysznym  sosem karmelowym  ...zdjęcie nie wygląda zbyt pięknie..i foremki nie były zbyt dokładnie wysmarowane czekoladą ,co widać na zdjęciu.Ale mimo to były pyszne,bo już znaku po nich nie ma...
Roztopioną czekoladą [ w kąpieli wodnej] wysmarować ścianki silikonowych foremek i wstawić do lodówki. Po zastygnięciu czynność powtórzyć. Czekoladowe korpusy wypełnić sosem karmelowym, zostawiając ok. 1mm u góry i zalać resztą czekolady. Ponownie wstawić do lodówki.




Walentynki 2013 - czym to się je?

Komentarze

Prześlij komentarz

Dziękuję za odwiedziny i komentarz... Pozdrawiam i zapraszam ponownie.....
Zrobiłaś/eś jakieś danie z przepisu z mojego bloga ? Zrób zdjęcie i przyślij do mnie..a umieszczę je w galerii.