Tosty z mozarellą



Robiłam je kilka dni temu i całkiem o nich zapomniałam..
  • chleb tostowy [ale niekoniecznie]
  •  mozzarella
  • 1 jajko
  • 2 łyżki mleka
  • 3 łyżki bułki tartej

 Pomiędzy dwa kawałki chleba umieścić plaster mozzarelli. Zamoczyć w jajku wymieszanym z mlekiem, dokładnie zlepiając ze sobą brzegi,a następnie obtoczyć w bułce. Smażyć z obu stron na złoty kolor.

Komentarze

  1. bardzo smacznie wyglądają, takie ciepłe ciągnące się, pycha:)

    OdpowiedzUsuń
  2. też mnie kusiły te tosty, muszę zatem zrobić, Twoje prezentują się przepysznie, pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń

Publikowanie komentarza

Dziękuję za odwiedziny i komentarz... Pozdrawiam i zapraszam ponownie.....
Zrobiłaś/eś jakieś danie z przepisu z mojego bloga ? Zrób zdjęcie i przyślij do mnie..a umieszczę je w galerii.