Ażurowe chipsy w dniu 11 września Pobierz link Facebook X Pinterest E-mail Inne aplikacje Do zrobienia takich chipsów potrzebna jest taka tarka..no i oczywiście nożyk.. ziemniaki olej do smażenia Ziemniaki obrać i poszatkować na specjalnej tarce. Usmażyć w głębokim gorącym oleju. Komentarze Paulina K.12 wrz 2012, 09:12:00Muszą być pyszne :) Zapraszam na konkurs : http://book-and-cooking.blogspot.com/2012/09/konkurs-z-firma-prymat.htmlOdpowiedzUsuńOdpowiedziOdpowiedzAnula12 wrz 2012, 10:12:00Rewelacyjna tarka, nie widziałam takiejOdpowiedzUsuńOdpowiedziOdpowiedzDodaj komentarzWczytaj więcej... Prześlij komentarz Dziękuję za odwiedziny i komentarz... Pozdrawiam i zapraszam ponownie.....Zrobiłaś/eś jakieś danie z przepisu z mojego bloga ? Zrób zdjęcie i przyślij do mnie..a umieszczę je w galerii.
Muszą być pyszne :) Zapraszam na konkurs : http://book-and-cooking.blogspot.com/2012/09/konkurs-z-firma-prymat.html
OdpowiedzUsuńRewelacyjna tarka, nie widziałam takiej
OdpowiedzUsuń