Przejdź do głównej zawartości
Faworki ..ale jakie..z piersi kurczaka w panierce z paluszków Beer Fingers.Pyszny obiadek..
Pierś z kurczaka pokroić w plastry, rozbić lekko tłuczkiem, rozciąć wzdłuż przez środek [ oczywiście nie przez całość] i przez otwór przewlec jeden koniec i przeciągnąć . Panierować w jajku i zmielonych paluszkach.Smażyć z obu stron na gorącym oleju.
bardzo ciekawy sposób na kurczaka:)
OdpowiedzUsuńI na dodatek smaczny..
UsuńNigdy nie jadłam, a na pewno pyszne :)
OdpowiedzUsuńSpróbuj zrobić, a się przekonasz..
UsuńJak zwykle szalejesz moja droga :-)
OdpowiedzUsuńCzasem tak mam...a czasem nic mi się nie chce robić..
UsuńBożenko nie ma Twojego przepisu do akceptacji a wykazało mi,że go zgłaszałaś.Może źle coś cyknęłaś.Dana z kocurkowe rozmyślania...:)
OdpowiedzUsuńU mnie wyskakuje , że ten i jeszcze inny przepis w moderacji.
Usuńa moga byc zwykle paluszki?
OdpowiedzUsuńJa napisałam jakiej firmy paluszki użyłam, ale to jest bez różnicy jakie paluszki wykorzystasz.
Usuń