Ryba w sosie śmietanowo-koperkowym Winiary w dniu 24 sierpnia Pobierz link Facebook X Pinterest E-mail Inne aplikacje Pyszna rybka zapiekana w gotowym sosie Winiary..na zdjęciu może nie wygląda zbyt pysznie..ale była naprawdę pyszna.. 50 dkg filetów z ryby 200 ml śmietany 12% 50 ml wody pomysł na rybę ..Winiary Zawartość torebki dokładnie wymieszać ze śmietaną i wodą.Doprowadzić do wrzenia i zdjąć z ognia.Filety z ryby ułożyć w naczyniu żaroodpornym , zalać przygotowanym sosem..Piec około 25 -30 minut w temp.200 stopni. Komentarze
Komentarze
Prześlij komentarz
Dziękuję za odwiedziny i komentarz... Pozdrawiam i zapraszam ponownie.....
Zrobiłaś/eś jakieś danie z przepisu z mojego bloga ? Zrób zdjęcie i przyślij do mnie..a umieszczę je w galerii.