Sos musztardowy



Taki sos można podawać do zimnych mięs, wędlin i jajek na twardo.
  • 3 łyżki ostrej musztardy
  • cebula
  • 1 szkl.kwaśnej śmietany
  • sól, pieprz, cukier
Cebulę drobno pokroić i sparzyć gorąca wodą, osączyć.Śmietanę wymieszać z musztardą, dodać cebulę i doprawić.
Przepis dodaję do akcji Wielkanocne smaki 2

Wielkanocne Smaki 2

Komentarze

  1. Oj tak..pozdrawiam również..

    OdpowiedzUsuń
  2. Ooo tak:) jaja na twardo polane takim sosikiem (może bym chrzanu dodała jeszcze) i posypane szczypiorem..:)

    OdpowiedzUsuń

Prześlij komentarz

Dziękuję za odwiedziny i komentarz... Pozdrawiam i zapraszam ponownie.....
Zrobiłaś/eś jakieś danie z przepisu z mojego bloga ? Zrób zdjęcie i przyślij do mnie..a umieszczę je w galerii.