Susz warzywny i domowa vegeta w dniu 06 października Pobierz link Facebook X Pinterest E-mail Inne aplikacje Po co kupować, jeśli można zrobić w domu... Susz: marchew pietruszka korzeń seler por natka pietruszki Warzywa umyć pokroić i wysuszyć np . w suszarce do grzybów lub w piekarniku.. Vegeta: 25 dkg suszu warzywnego 3 łyżki kurkumy 2 łyżki granulowanego czosnku 5 łyżek soli 2 łyżki słodkiej papryki Wszystkie składniki zmiksować w blenderze . Przepis dodaję do akcji Domowy wyrób. Komentarze Anonimowy6 paź 2011, 21:11:00oj, podoba mi sieOdpowiedzUsuńOdpowiedziOdpowiedzAgnieszka Wójtowicz6 paź 2011, 21:32:00Bardzo przyda mi się ten post. Pozdrawiam:)OdpowiedzUsuńOdpowiedziOdpowiedzGrażyna7 paź 2011, 07:59:00Też muszę zrobić taki susz. W sam raz na zimę jako przyprawa do zup i innych potraw :)OdpowiedzUsuńOdpowiedziOdpowiedzkuchennefascynacje8 paź 2011, 21:30:00A ile czasu zajęło suszenie i w jakiej temp. ?OdpowiedzUsuńOdpowiedziOdpowiedzanahitka910 paź 2011, 21:50:00Swietny pomysl!OdpowiedzUsuńOdpowiedziOdpowiedzBożena12 paź 2011, 22:09:00basiap-dziękuję..Agnieszka -cieszę się , że się przyda..pozdrawiam.Grażyna- zrób ,bo warto..kuchennefascynacje-trudno mi powiedzieć ile czasu mi to zajęło i w jakiej temp., bo suszyłam w suszarce bez regulacji temperatury..anahitka9- dziękuję..OdpowiedzUsuńOdpowiedziOdpowiedzgigi_2621 paź 2011, 18:43:00Świetny pomysł. My zastąpiliśmy vegetę inną posypką, którą również polecam:http://blog-alergia.bloog.pl/id,6475758,title,ZIELONA-POSYPKA,index.htmlOdpowiedzUsuńOdpowiedziOdpowiedzBożena24 paź 2011, 13:48:00gigi_26- dziękuję..widziałam tą zieloną posypkę i będę musiała spróbować, ale problem mam z pokrzywą..OdpowiedzUsuńOdpowiedziOdpowiedzAnonimowy11 kwi 2013, 15:23:00ale super!!!! wiem juz co zrobie w najblizszych dniach , dzieki:)Gosia;)OdpowiedzUsuńOdpowiedziOdpowiedzAnonimowy24 sie 2014, 16:24:00też zrobięOdpowiedzUsuńOdpowiedziOdpowiedzPasje Ann 7 lis 2015, 20:52:00A czy zamiast kroić warzywa moge zetrzeć na tarce o grobych oczkachOdpowiedzUsuńOdpowiedziBożena8 lis 2015, 09:01:00Można zetrzeć też na tarce.UsuńOdpowiedziOdpowiedzOdpowiedzDodaj komentarzWczytaj więcej... Prześlij komentarz Dziękuję za odwiedziny i komentarz... Pozdrawiam i zapraszam ponownie.....Zrobiłaś/eś jakieś danie z przepisu z mojego bloga ? Zrób zdjęcie i przyślij do mnie..a umieszczę je w galerii.
oj, podoba mi sie
OdpowiedzUsuńBardzo przyda mi się ten post. Pozdrawiam:)
OdpowiedzUsuńTeż muszę zrobić taki susz. W sam raz na zimę jako przyprawa do zup i innych potraw :)
OdpowiedzUsuńA ile czasu zajęło suszenie i w jakiej temp. ?
OdpowiedzUsuńSwietny pomysl!
OdpowiedzUsuńbasiap-dziękuję..
OdpowiedzUsuńAgnieszka -cieszę się , że się przyda..pozdrawiam.
Grażyna- zrób ,bo warto..
kuchennefascynacje-trudno mi powiedzieć ile czasu mi to zajęło i w jakiej temp., bo suszyłam w suszarce bez regulacji temperatury..
anahitka9- dziękuję..
Świetny pomysł. My zastąpiliśmy vegetę inną posypką, którą również polecam:
OdpowiedzUsuńhttp://blog-alergia.bloog.pl/id,6475758,title,ZIELONA-POSYPKA,index.html
gigi_26- dziękuję..widziałam tą zieloną posypkę i będę musiała spróbować, ale problem mam z pokrzywą..
OdpowiedzUsuńale super!!!! wiem juz co zrobie w najblizszych dniach , dzieki:)
OdpowiedzUsuńGosia;)
też zrobię
OdpowiedzUsuńA czy zamiast kroić warzywa moge zetrzeć na tarce o grobych oczkach
OdpowiedzUsuńMożna zetrzeć też na tarce.
Usuń