- kilka plastrów polędwicy wieprzowej
- marchewka gotowana
- ogórek kiszony
- troszkę mięsa mielonego [doprawionego przyprawami]
- domowa vegeta
- susz warzywny lub pokrojona włoszczyzna
- listek, ziele
- sól
- koperek
Mięso pokroić na plastry i rozbić.Posypać wegetą, posmarować musztardą.Na każdy plaster mięsa kłaść po troszku mięsa mielonego,kawałki marchewki i ogórka .Zwijać roladki i spiąć wykałaczką.Do wolnowaru wlać wodę [ u mnie trochę wody i sos pozostały po mięsie, dodać przyprawy, susz i gotować kilka godzin[high 2 -4 lub low około 6 - 8 ]w wolnowarze.
Komentarze
Prześlij komentarz
Dziękuję za odwiedziny i komentarz... Pozdrawiam i zapraszam ponownie.....
Zrobiłaś/eś jakieś danie z przepisu z mojego bloga ? Zrób zdjęcie i przyślij do mnie..a umieszczę je w galerii.