Ilość składników wg gustu, można dać więcej warzyw,takich które nam np.bardziej smakują.Można dodać kiełbaskę lub boczek..wszystko wg własnych upodobań.
- fasolka szparagowa
- cebula
- papryka
- cukinia
- jajka
- sól, pieprz
- olej do smażenia
Fasolkę szparagową ugotować, pokroić na małe kawałki. Paprykę, cebulę , paprykę i cukinię pokroić w kostkę.Na rozgrzany olej wrzucić cebulę, paprykę, fasolkę szparagową. Smażyć 5 minut, pod koniec dodać cukinię. Jajka roztrzepać, dodać sól, pieprz. Następnie wlać na patelnię, smażyć mieszając , do ścięcia jajek.
Pyszne śniadanko. Zjadłabym takie chętnie. Pozdrawiam i zapraszam wkrótce na podsumowanie akcji psiankowatej ;)
OdpowiedzUsuń