piątek, 2 września 2016

Fasolka szparagowa z parówką i pomidorkami

Kolejna szybka potrawka z fasolką szparagową.

  • 30 dkg fasolki szparagowej
  • 2-3 parówki
  • 1 cebula
  • kilka pomidorków koktajlowych
  • sól, pieprz
  • koperek
Fasolkę umyć, oczyścić, pokroić na kawałki i ugotować na półmiękko w osolonej wodzie, odcedzić. Posiekaną cebulę zeszklić,dodać pokrojone na plasterki parówki, podsmażyć. Następnie dodać fasolkę, wymieszać i jeszcze chwilę podsmażyć. Pod koniec wsypać pokrojone na kawałki pomidorki, koperek, wymieszać, przyprawić do smaku solą i pieprzem. 



Pora na pomidora!

2 komentarze :

  1. Brakuje banerka akcji psiankowatej, uzupełnij proszę ;)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za odwiedziny i komentarz... Pozdrawiam i zapraszam ponownie.....
Zrobiłaś/eś jakieś danie z przepisu z mojego bloga ? Zrób zdjęcie i przyślij do mnie..a umieszczę je w galerii.

Szablon dla Bloggera stworzony przez Blokotka. Wszelkie prawa zastrzeżone.