Schabowy w panierce


W sumie to nie lubię gotowych panierek do mięs, ale czasem warto wypróbować i takie ...Wypróbowałam panierkę do mięs Skworcu...schabowy po usmażeniu miał pyszną chrupiącą złocistą skorupkę, do jajek zaś dodałam Zioła Małgorzaty..gotowej mieszanki różnych ziół..Schabowy smakował idealnie.
Mięso pokroić w plastry,lekko rozbić.Jajka roztrzepać , dodać zioła i  wymieszać.Kotlety  maczać w jajkach i bułce tartej, smażyć z obu stron na rumiano.




Komentarze

  1. Ten komentarz został usunięty przez administratora bloga.

    OdpowiedzUsuń

Prześlij komentarz

Dziękuję za odwiedziny i komentarz... Pozdrawiam i zapraszam ponownie.....
Zrobiłaś/eś jakieś danie z przepisu z mojego bloga ? Zrób zdjęcie i przyślij do mnie..a umieszczę je w galerii.