wtorek, 6 maja 2014

Piękny Jaś w bułce tartej



Była fasolka po bretońsku zapiekana...i troszkę mi zostało..po prostu nie zmieściło się w naczyniu żaroodpornym...i tak oto jest fasolka podsmażana w bułce tartej..pomysł gdzieś podpatrzyłam w necie..
  • ugotowana fasola 
  • bułka tarta
  • masło
  • sól
  • pieprz
  • koperek
Ugotowaną fasolę odcedzić. Na patelni roztopić masło, dodać fasolę, bułkę tartą i wymieszać wszystko razem. Doprawić do smaku.



2 komentarze :

Dziękuję za odwiedziny i komentarz... Pozdrawiam i zapraszam ponownie.....
Zrobiłaś/eś jakieś danie z przepisu z mojego bloga ? Zrób zdjęcie i przyślij do mnie..a umieszczę je w galerii.

Szablon dla Bloggera stworzony przez Blokotka. Wszelkie prawa zastrzeżone.