niedziela, 14 października 2012

Kanapka z wafli ryżowych



Coś prostego , szybkiego do zrobienia i na dodatek smaczne..Wafle ryżowe można zjeść i bez niczego..ale z jakimś dodatkiem są lepsze..

Na  wafel wyłożyć serek wiejski, a na to dżem..

Wafle 7 ziaren z ryżem dzikim  wytwarzane są z pełnych ziaren zbóż  z dodatkiem soli.   Ziarna zbóż zawierają liczne minerały i witaminy niezbędne w prawidłowym funkcjonowaniu organizmu. Zawierają węglowodany złożone, będące podstawowym źródłem energii, niezbędnej do aktywności fizycznej i umysłowej.  Są lekką, pożywną,  wartościową i bezglutenową przekąską dla osób dbających o zdrowy styl życia.

Brak komentarzy :

Prześlij komentarz

Dziękuję za odwiedziny i komentarz... Pozdrawiam i zapraszam ponownie.....
Zrobiłaś/eś jakieś danie z przepisu z mojego bloga ? Zrób zdjęcie i przyślij do mnie..a umieszczę je w galerii.

Szablon dla Bloggera stworzony przez Blokotka. Wszelkie prawa zastrzeżone.