Przejdź do głównej zawartości
Fasolka szparagowa ala schabowy
Była cukinia ala schabowy, a tym razem fasolka ala schabowy.
- fasolka szparagowa
- jajka
- bułka tarta
- sól, pieprz
Fasolkę umyć, odciąć końcówki i ugotować w osolonej wodzie.Wyjąć . Maczać [ po kilka ] w roztrzepanym jajku [ doprawionym solą i pieprzem] a następnie w bułce tartej i smażyć z obu stron na rozgrzanym oleju.
G-E-N-I-A-L-N-E!
OdpowiedzUsuńDoprawdy - stoję na granicy depresji - czemu mnie takie pomysły nie przychodzą do głowy ?!
Pozdrawiam! (i lecę po fasolkę)
A toś mnie zaintrygowała!:) nigdy takiej nie jadłam...
OdpowiedzUsuńCiekawe czy mój Olek by się skusił. Fasolki jeść nie chce, ale schabowe uwielbia:)
OdpowiedzUsuńBożenko dostałaś ode mnie meila??
OdpowiedzUsuńale pyszności...
OdpowiedzUsuńSt.Nowak-pozdrawiam również.warto sprobowac czegoś nowego...
OdpowiedzUsuńTrzcinowisko- pierwszy raz jadłam taką fasolkę wieki temu u teściowej ..posmakowała mi i od tamtej pory robię moim domownikom...
Aciri- sprobuj zrobić, może akurat posmakują Olklowi takie schabowe..
Virdianka-dostałam i już wysłałam...Dziekuję bardzo...
Paula- dziękuję ..