Fasolka szparagowa ala schabowy

Była cukinia ala schabowy, a tym razem fasolka ala schabowy.
  • fasolka szparagowa
  • jajka 
  • bułka tarta
  • sól, pieprz
Fasolkę umyć, odciąć końcówki i ugotować w osolonej wodzie.Wyjąć . Maczać [ po kilka ] w roztrzepanym jajku [ doprawionym solą i pieprzem] a następnie w bułce tartej i smażyć z obu stron na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  1. G-E-N-I-A-L-N-E!
    Doprawdy - stoję na granicy depresji - czemu mnie takie pomysły nie przychodzą do głowy ?!
    Pozdrawiam! (i lecę po fasolkę)

    OdpowiedzUsuń
  2. A toś mnie zaintrygowała!:) nigdy takiej nie jadłam...

    OdpowiedzUsuń
  3. Ciekawe czy mój Olek by się skusił. Fasolki jeść nie chce, ale schabowe uwielbia:)

    OdpowiedzUsuń
  4. Bożenko dostałaś ode mnie meila??

    OdpowiedzUsuń
  5. St.Nowak-pozdrawiam również.warto sprobowac czegoś nowego...

    Trzcinowisko- pierwszy raz jadłam taką fasolkę wieki temu u teściowej ..posmakowała mi i od tamtej pory robię moim domownikom...

    Aciri- sprobuj zrobić, może akurat posmakują Olklowi takie schabowe..

    Virdianka-dostałam i już wysłałam...Dziekuję bardzo...

    Paula- dziękuję ..

    OdpowiedzUsuń

Prześlij komentarz

Dziękuję za odwiedziny i komentarz... Pozdrawiam i zapraszam ponownie.....
Zrobiłaś/eś jakieś danie z przepisu z mojego bloga ? Zrób zdjęcie i przyślij do mnie..a umieszczę je w galerii.