tag:blogger.com,1999:blog-6868004521735729632.post2784345470312443552..comments2024-03-12T10:14:33.391+01:00Comments on Moje domowe kucharzenie: Bigos z wolnowaruBożenahttp://www.blogger.com/profile/14856951771575634261noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6868004521735729632.post-5623096002906433662016-08-03T12:17:42.967+02:002016-08-03T12:17:42.967+02:00ooo matko, pierwszy raz słyszę aby do bigosu dodaw...ooo matko, pierwszy raz słyszę aby do bigosu dodawać mięty, wanilii, kardamonu i goździków, to na pewno spaskudziło smak a nie rodzaj pomidorówgrazka29https://www.blogger.com/profile/10178073019979902479noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6868004521735729632.post-15522996904258567832015-05-09T18:49:16.495+02:002015-05-09T18:49:16.495+02:00Zrobiłem, użyłem jako przypraw mięty, wanilii, kar...Zrobiłem, użyłem jako przypraw mięty, wanilii, kardamonu i goździków. Niestety nie miałem pomidorów suszonych Piątnica, tylko jakieś inne - to zupełnie zruinowało bigos, smakuje paskudnie. Gdybym tylko użył pomidorów suszonych Piątnica, na pewno bigos wyszedłby znakomity.Random Blankhttps://www.blogger.com/profile/14018083785388257158noreply@blogger.com