Przejdź do głównej zawartości
Zupa z fasolki szparagowej, marchewki ,ryżu z kiełbaską
Kolejna prosta, szybka i smaczna zupka.
- 2 -3 białe kiełbaski
- 1-2 marchewki
- 0,5 kg żółtej fasolki szparagowej
- 0,5 szkl. ryżu
- sól,pieprz
- domowa vegeta
- listek, ziele
- śmietanka 18%
- koperek
Do garnka wlać wodę, włożyć białą kiełbasę, pokrojoną marchewkę, fasolkę, ryż i przyprawy.Gotować na wolnym ogniu. Wyjąć kiełbaskę i pokroić [ ponownie dodać do zupki], zupkę wymieszać ze śmietaną, dodać koperek.
Komentarze
Prześlij komentarz
Dziękuję za odwiedziny i komentarz... Pozdrawiam i zapraszam ponownie.....
Zrobiłaś/eś jakieś danie z przepisu z mojego bloga ? Zrób zdjęcie i przyślij do mnie..a umieszczę je w galerii.