Pasta z makreli

Coś na kanapki..bez mięsa...bo rybka wędzona..a dokładniej pasta z ryby wędzonej , jajek i ogórka kiszonego.. 
  • 2 makrele wędzone 
  • 3 jajka ugotowane na twardo 
  • 1 cebula
  • 2 ogórki kiszone
  • 1- 2 łyżki majonezu 
  • 1 -2 łyżeczki koncentratu pomidorowego lub ketchupu 
  • sól,pieprz
Jajka ugotować na twardo, obrać i pokroić w drobną kostkę. Ogórki i cebulkę pokroić w kosteczkę.Z makreli usunąć ości, rozdrobnić widelcem i połączyć z jajkami, ogórkiem i cebulką. Dodać majonez, ketchup, przyprawy i wymieszać .



Komentarze

Prześlij komentarz

Dziękuję za odwiedziny i komentarz... Pozdrawiam i zapraszam ponownie.....
Zrobiłaś/eś jakieś danie z przepisu z mojego bloga ? Zrób zdjęcie i przyślij do mnie..a umieszczę je w galerii.