Przejdź do głównej zawartości
Szybko i smacznie.
- kawałek młodej kapusty
- ogórek zielony
- papryka
- 3 łyżki octu winnego
- 9 łyżek oleju sezamowego z olejem rzepakowym Oliwier
- 1 łyżeczka musztardy
- 3 ząbki czosnku
- sól , pieprz
Kapustę poszatkować , ogórka i paprykę umyć i pokroić.Do kubka lub miseczki wsypać sól i pieprz , dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, dodać ocet i musztardę i mieszać .Ciągle mieszając dodać powoli olej . Wymieszać z pokrojonymi warzywami .
Komentarze
Prześlij komentarz
Dziękuję za odwiedziny i komentarz... Pozdrawiam i zapraszam ponownie.....
Zrobiłaś/eś jakieś danie z przepisu z mojego bloga ? Zrób zdjęcie i przyślij do mnie..a umieszczę je w galerii.