Pasta jajeczna

Coś na kanapki...do ugotowanych i posiekanych jajek można dodać co się chce...pokrojoną paprykę , ogórki itp..wszystko wedle własnego gustu..ja dla zaostrzenia smaku dodałam przyprawę do masła Skworcu.
Jajka ugotować na twardo, obrać i posiekać. Paprykę i cebulkę drobno pokroić i dodać do jajek. Dodać majonez. masło i przyprawy.Wymieszać.






Komentarze

  1. mniam mniam :) uwielbiam pasty domowe każde :) szczególnie z pomidorów suszonych ;:D

    OdpowiedzUsuń
  2. Kto z nas nie lubi past jajecznych? Właśnie sobie przypomniałam, że jadłam ją stanowczo zbyt dawno temu i tęsknię właśnie za jej smakiem :) Taka z cebulką jest absolutnie najsmaczniejsza. Mniam :) Pozdrowionka :) Megly (megly.pl)

    OdpowiedzUsuń
  3. Oj tak tak! Zrobię na śniadanie. Papryki jeszcze do tej pory nie dodawałam, będzie nowy smak :)

    OdpowiedzUsuń

Prześlij komentarz

Dziękuję za odwiedziny i komentarz... Pozdrawiam i zapraszam ponownie.....
Zrobiłaś/eś jakieś danie z przepisu z mojego bloga ? Zrób zdjęcie i przyślij do mnie..a umieszczę je w galerii.