- jajka
- szynka
- masło do smażenia
- szczypiorek
- sól, pieprz
Na patelni rozgrzać niewielką ilość masła, wrzucić pokrojoną szynkę i chwilkę podsmażyć.Jajka roztrzepać,doprawić solą i pieprzem.Wlać na patelnię i usmażyć mieszając.Na koniec posypujemy posiekanym szczypiorem.
Klasyka śniadaniowa, mniam :)
OdpowiedzUsuńJadam bardzo często. Zwłaszcza na śniadania w weekendy. Preferuję różne eksperymenty i różne wersje już robiłam. Super, smacznie i zdrowo :) Pozdrowionka :) Megly (megly.pl)
OdpowiedzUsuńUwielbiam jajecznicę! :) Czy jest ktoś, kto by jej nie lubił? Nie sądzę :D Można przygotować ją na tak wiele różnych sposobów, że każdy z pewnością znajdzie coś dla siebie :) Pycha!
OdpowiedzUsuń