niedziela, 28 czerwca 2015

Młoda kapusta z koperkiem


Kolejna potrawa z wolnowaru...
  • kapusta 
  • marchewka
  • kawałeczek  wędzonego boczku
  • pętko kiełbasy
  • koperek
  • sól, pieprz
  • listek, ziele
Kapustę poszatkować , marchewkę pokroić .Kiełbasę i boczek pokroić, można podsmażyć.Wszystko razem wymieszać i przełożyć do misy wolnowaru, wlać wodę,dodać przyprawy.Włączyć wolnowar.Pod koniec gotowania dodać koperek.

Brak komentarzy :

Prześlij komentarz

Dziękuję za odwiedziny i komentarz... Pozdrawiam i zapraszam ponownie.....
Zrobiłaś/eś jakieś danie z przepisu z mojego bloga ? Zrób zdjęcie i przyślij do mnie..a umieszczę je w galerii.

Szablon dla Bloggera stworzony przez Blokotka. Wszelkie prawa zastrzeżone.