Kotlety jajeczne

Pyszne kotleciki..z jajek z sosem cebulowym...

  • 8-9 jajek ugotowanych na twardo
  • 1 jajko surowe
  • 2-3 łyżki bułki tartej
  • sól, wegeta
Dodatkowo:
Ugotowane i ostudzone jajka zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Dodać surowe jajko, bułkę tartą .Doprawić.Formować kotlety,panierować w bułce tartej i smażyć na oleju na złoty kolor.Podawać np.z ziemniakami i sosem cebulowym.

Komentarze

  1. Super kotleciki. Wyszły ekstra. Jak znalazł na danie obiadowe. Albo nawet do kanapek na potem. Pozdrowionka. :)

    OdpowiedzUsuń

Prześlij komentarz

Dziękuję za odwiedziny i komentarz... Pozdrawiam i zapraszam ponownie.....
Zrobiłaś/eś jakieś danie z przepisu z mojego bloga ? Zrób zdjęcie i przyślij do mnie..a umieszczę je w galerii.