środa, 8 października 2014

Schabowy lekko pikantny

Schabowy...ciut inaczej...lekko pikantny..a to za sprawą dodatku sosu Salsa Mexicana ..

Schab pokroić w plastry i rozbić tłuczkiem, posmarować z obu stron sosem salsa mexicana.Jajka roztrzepać razem z vegetą.Kotlety namoczyć w  jajkach, a następnie obtoczyć w bułce tartej.Usmażyć na rumiano z obu stron.


2 komentarze :

  1. Mniam, uwielbiam pikantne mięso, musiało być pyszne:)

    lekcjewkuchni.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za odwiedziny i komentarz... Pozdrawiam i zapraszam ponownie.....
Zrobiłaś/eś jakieś danie z przepisu z mojego bloga ? Zrób zdjęcie i przyślij do mnie..a umieszczę je w galerii.

Szablon dla Bloggera stworzony przez Blokotka. Wszelkie prawa zastrzeżone.