Kotlety mielone...ale ciut inaczej...zamiast czerstwej bułki zrobiłam grzanki z chleba tostowego..i obtoczyłam w bułce tartej ze złocistym lnem mielonym..pycha..polecam..
- 0,5 kg mielonego mięsa
- 1 jajko
- 1 cebula
- 2 kromki chleba tostowego
- sól, pieprz, vegeta, majeranek
- bułka tarta Oleofarm
fajny pomysł:)
OdpowiedzUsuńDziękuję..
UsuńMmm, zrobię dla rodzinki ;)
OdpowiedzUsuńPolecam..
UsuńCiekawy patent,muszę wypróbować,ja wczoraj robiłam z kalafiorem też wyszły smaczne,ale następnym razem bankowo zrobię takie z Twojej powyższej propozycji,pozdrawiam.
OdpowiedzUsuńZ kalafiorem jeszcze nie robiłam..
Usuńbaardzo lubię grzanki, ale nie mogę sobie wyobrazić jak smakuje to połączenie :) Na pewno pysznie :))
OdpowiedzUsuńZgadza się..pysznie było..
UsuńDzięki za przepis, wypróbuję na najbliższy obiad.
OdpowiedzUsuńAleż proszę bardzo..
Usuń