Chrupiący makaron z patelni


Czasem zdarza się, że zostaje ugotowany makaron spaghetti ..a oto szybki, prosty i smaczny sposób na jego wykorzystanie..


  • makaron spaghetti 
  • oliwa
  • wegeta



Makaron ugotować, odcedzić i odsączyć.Wyłożyć na na patelnię z rozgrzaną oliwą ,posypać wegetą i smażyć na dużym ogniu, tak aby na spodzie zrobiła się chrupiąca warstwa. Nie mieszać.Wyłożyć na talerz chrupiącą warstwą na wierzch.

Komentarze

  1. Jak pamietam dziś mój tata taki mi robił :)))

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Oj..jak tata robił..to musiało być pysznie..zresztą jak ktoś inny niż samemu zrobi to lepiej smakuje..a zwłaszcza np.jak mój mąż coś zrobi..

      Usuń

Prześlij komentarz

Dziękuję za odwiedziny i komentarz... Pozdrawiam i zapraszam ponownie.....
Zrobiłaś/eś jakieś danie z przepisu z mojego bloga ? Zrób zdjęcie i przyślij do mnie..a umieszczę je w galerii.