Fasolka szparagowa z bułką tartą


Prosto, szybko i na dodatek smacznie..


  • fasolka szparagowa
  • bułka tarta
  • masło
  • sól
  • pieprz
  • koperek
Fasolkę oczyścić, umyć i ugotować w lekko osolonej wodzie do miękkości, odcedzić. Na patelni roztopić masło, dodać fasolkę, bułkę tartą i wymieszać wszystko razem. Doprawić do smaku, posypać koperkiem.

                                        Warzywa strączkowe - edycja letnia

Komentarze

  1. Uwielbiam fasolkę z bułeczką, mniam...

    OdpowiedzUsuń
  2. Uwielbiam:) W dzieciństwie to był chyba mój najbardziej ulubiony dodatek do obiadu:)

    OdpowiedzUsuń

Prześlij komentarz

Dziękuję za odwiedziny i komentarz... Pozdrawiam i zapraszam ponownie.....
Zrobiłaś/eś jakieś danie z przepisu z mojego bloga ? Zrób zdjęcie i przyślij do mnie..a umieszczę je w galerii.