Pyszne mięsko,trochę pikantne..a to za sprawą sosu chili,który jest bardzo ostry..ale wystarczy odrobina..i nadaje potrawie smaku...Ostatnio często korzystam z szybkowara..i to danie jest duszone w szybkowarze...
- 50 dkg mięsa wieprzowego
- 1 cebula
- 0,5 papryki czerwonej
- 0,5 papryki żółtej
- 1 szkl.bulionu
- sól, pieprz
- sos chili
Ekstrakt z papryczek tabasco i chili. Wybitnie ostry. Gęsty i bardzo wydajny. Znakomicie wzmacnia smak meksykanskich, fusion oraz drinków typu "wściekły pies"
Komentarze
Prześlij komentarz
Dziękuję za odwiedziny i komentarz... Pozdrawiam i zapraszam ponownie.....
Zrobiłaś/eś jakieś danie z przepisu z mojego bloga ? Zrób zdjęcie i przyślij do mnie..a umieszczę je w galerii.