Taką rybkę szybko się robi..ja popełniłam tylko drobny błąd..marchew starłam na ciut innej tarce ..niby oczka dość grube, ale jak się udusiło nie wyglądało zbyt pięknie i na drugi raz zetrę na tarce o grubych oczkach.
- 0,5 kg mrożonego fileta z ryby
- 1 marchewka
- 1 cebula
- 2 ząbki czosnku
- 2 łyżki oleju
- 1 mały koncentrat pomidorowy
- sól, pieprz
- ocet winny
- ostra papryka
Przepis dodaję do konkursu : Mistrzowie patelni
Kuchenne połowy, czyli rybne specjały.
Komentarze
Prześlij komentarz
Dziękuję za odwiedziny i komentarz... Pozdrawiam i zapraszam ponownie.....
Zrobiłaś/eś jakieś danie z przepisu z mojego bloga ? Zrób zdjęcie i przyślij do mnie..a umieszczę je w galerii.