Surówka z kiszonej kapusty


Surówka z kiszonej kapusty z dodatkiem miodu i czarnuszki..znalazłam tutaj ten przepis i musiałam wypróbować..

  • 50 dkg kapusty kiszonej
  • 1 jabłko
  • 1 marchewka
  • 1 łyżka miodu
  • 0,5 łyżeczki czarnuszki
  • sól
Marchew i jabłko obrać i zetrzeć na tarce.Czarnuszkę uprażyć na suchej patelni.Wszystkie składniki wymieszać i odstawić na pół godziny.
Przepis dodaję do akcji Gotujemy po polsku.

Komentarze

  1. O muszę spróbować z czarnuszką, bo mam jej bardzo dużo.

    OdpowiedzUsuń

Prześlij komentarz

Dziękuję za odwiedziny i komentarz... Pozdrawiam i zapraszam ponownie.....
Zrobiłaś/eś jakieś danie z przepisu z mojego bloga ? Zrób zdjęcie i przyślij do mnie..a umieszczę je w galerii.